Rendoks SIA

Aprašymai

Viss mainās, bet nekas nezūd

/Ovīdijs/

Ar 2015.g. 2.martu SIA ''RENDOKS'' juridiskā un fakstiskā adrese ir Pļavas iela 5, Cēsis, Cēsu novads, “CĒSU KLĒTS” ēkā 2. stāvā, 11. kab.

No 2003 gada uz Latvijas tīrgu!!!

Piedāvājam PVC, koka, aluminīja logus un durvis, žalūzijas, garažas vārti.

Patīkamas cenas.

Nepārmaksājiet par logiem!

Tuvojoties apkures sezonai paliek aktuāls jautājums par siltumtaupības iespējām. Viena no šādām iespējām ir jauni hermētiski noslēgti logi. Pēc siltumcaurlaidības lielas atšķirības nav - vai tie būs jauni PVC logi, vai jauni koka logi. Lielāka nozīme ir kādu stiklu paketi Jūs izvēlaties, jo 80% no loga sastāda stiklu pakete.

Pedējā laikā ļoti populāri ir logi ar trīs stiklu paketēm. Un tā ir pareiza izvēle. Logi ar trīs stiklu paketi, ar konkrētu stiklu kombināciju un noteiktu stiklu paketes biezumu var sasniegt siltumcaurlaidības koeficientu ( U ) atbilstoši pasīvās mājas kritērijam. Bet pastāv arī iespēja iegādāties logu it kā ar trīs stiklu paketi, bet siltumcaurlaidības koeficients atbilst logam ar divām stiklu paketēm, tādejādi sanāk pārmaksāt par trešo stiklu un nesaņemt to ko vēlējāties. Trīs stiklu paketei ļoti būtiski ir divi parametri: 1. Stiklu paketes biezums. Trīs stiklu paketei ar biezumu 24mm U ir tāds pats kā divu stiklu paketei, un tas ir 1.1 W/m2K. Tad labāk izvēlēties stiklu paketi ar diviem stikliem un ar TERMIX ramīti starp stikliem, kas uzlabos U koeficientu logam , jo samazināsies aukstuma tiltu veidošanās pie stikliem, pietam tas izmaksās lētāk. 2. Stiklu kombinācija. Ja Jūs vēlaties sasniegt mazāku U ( jo mazāk, jo labāk), nepieciešams, lai stiklu paketē būtu 2 selektīvie stikli (ārējais un iekšējais, un pa vidu parastais). Stiklu paketei ar diviem selektīviem stikliem un ar biezumu 44mm siltumcaurlaidības koeficiets ir 0.6 W/m2K, bet stiklu paketei ar diviem parastiem un vienu selektīvo stiklu un biezumu 36mm ir tikai 1.0 W/m2K, faktiski tāds pats kā ar diviem stikliem, tieši šī iemesla dēļ jāpievērš uzmanība stikla paketes biezumam un siltumcaurlaidībai, lai nepārmaksātu par neatbilstošu stikla paketi.

Iegādājoties jaunus logus ar trīs stiklu paketi noteikti uzprasiet pārdēvējam kāds ir stiklu paketes biezums un kāda ir stiklu kombinācija. Nemaksājiet par nosaukumu, maksājiet par vērtību.

Izvērtējot PVC logu tirgus situāciju, esam paplašinājuši produkcijas klāstu, iedalot to kategorijās (3), lai patērētājiem šī produkcija būtu izdevīgāk pieejama.
1.ELITE 6 kamēru profils ar 2 stikla pakete U=1.1 kā ari 44mm 3 stikla pakete U=0.6
2.SCHUCO CT70
3.SCHUCO 82 ar 46 mm 3 stikla paketi (siltuma caurlaidību 0,6)

Piedāvājam arī:
KOKA logi.
Aluminīja logi un durvis
Metāla siltinātas durvis
Ugunsdrošas durvis

Vārti

Konsultācijas, individuāla piedāvājuma izstrāde – bezmaksas

Logus tu nepērc katru dienu. Vai tāpēc nav svarīgi izvērtēt? Nāc ! Firmas Rendoks birojos gaida Jūs zinoši speciālisti! Cēsīs, Raunas ielā 15 64107231; 26428978 un Limbažos, Parka ielā 18 64070004, 20221368 e-mail: rendoks@inbox.lv

Garantija
Līzings
Montāža – demontāža
Aiļu apdare
Individuālas konsultācijas
Daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras
Piegāde.

Рie mums var iegādāties gan iekšējās, gan ārējās palodzes.

Esiet laipni gaidīti mūsu birojos!

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis, Susijusios įmonės
Statistika:
Pilnai peržūrėta : 70635
Parodytas paieškos rezultatuose : 895971
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Vienkiemis, poilsio kompleksas
Vienkiemis, poilsio kompleksasSodyba Vienkiemis, Akmenos upės lygumoje, 10 km iki Palangos. Nakvynė poilsio nameliuose, apartamentuose, dviviečiuose numeriuose ar senoje klėtyje.
UAB Tvora, vartai, tvoros, automatika
UAB Tvora, vartai, tvoros, automatikaUAB Tvora - tai siauros specializacijos įmonė, parduodanti visų tipų tvoras ir susijusias prekes. Mes esame oficialus atstovai daugelio Europos gamintojų Baltijos šalyse.
Annas, iškilmių namai
Annas, iškilmių namaiAnnas. Iš natūralių medžiagų sukurtas malonus interjeras suteiks Jums galimybę praleisti laiką jaukioje atmosferoje naujame pastate iš rąstų su terasa ir pasikaitinti garo pirtyje, kuri kurenama malkomis.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaides"Niedru Lija" siūlo patrauklių viduramžių stiliaus pramogų - šaudymas iš lanko, arbaleto, kirvio ir ieties mėtymas, monetų kalimas. Mūsų arbaletas yra viduramžių arbaleto imitacija (14 a.), mėtomieji kirviai - 1
Svētku pils, svečių namai
Svētku pils, svečių namaiViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Ungurmuiža, svečių namai
Ungurmuiža, svečių namaiUngurmuiža – tai darnus XVIII amžiaus medinių pastatų ansamblis, apsuptas milžiniškų ąžuolų, užimantis svarbią vietą tarp Latvijos kultūros paminklų paveldo. Jį 1732 m. pastatė baronas fon Kampenhauzenas kaip savo šeimos namus, o šiandien Latvijoje nėra išlikę panašių barokinių medinių pastatų, kurių interjerai taip gausiai dekoruoti freskomis. Tinka šiuolaikiniams patogumui, bus sukurta Jūsų laisvalaikiui, šventėms, seminarams. Pasimėgauti ypatinga dvaro atmosfera galėsite pasivaikščiodami po parką po milžiniškais ąžuolais ar gerdami arbatą nuostabiame arbatos paviljone.
Rīgas Koki, Pramoninis alpinizmas
Rīgas Koki, Pramoninis alpinizmasRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Granitops
GranitopsGRANITOPS - atsparios polimerinės medžiagos dangų paviršiams. Suteikia paviršiui elegantišką granito išvaizdą, gero naudojimo ir priežiūros savybes.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma